Blogglisten hits
Lena Riise
Interiør

Det tok meg en god uke

Published on: March 14, 2017 at: 12:19 pm
0 comments

 

Reklame for egen butikk

Det tok meg en god uke, men nå er jeg endelig tilbake. Ikke det at jeg har vært borte fra noe annet enn bloggen;) Barn, mann, hus og jobb har jeg hver dag uansett, men det er alt jeg har hatt energi til den siste uken. Nå er jeg nesten frisk fra den verste forkjølelsen jeg noen gang har hatt og jeg håper det var vinterens siste for min del.

Uansett.

Du vet tirsdagen blir fin når det første som skjer på jobb er at denne lekkerbisken av en lampe endelig kommer. Denne forelsket vi oss helt i da vi var på messe i Stocholm for noen uker siden, og jeg har ventet som et utålmodig barn siden da.

Lampen er designet av Monika Mulder for Pholc og mottok nylig Elle Decoration Design Award for årets lampe 2017 i Sverige! Need I say more?

Jeg elsker den! Elsker absolutt alt ved den. Enkeltheten og elegansen. Ja kombinasjonen av begge deler. Ahh… Jeg klør i fingrene etter å henge den opp.

Men det blir ikke i dag. Jeg blir nok sittende på kontoret med hodet begravet i papirarbeid. Det er så mye jobb for tiden at jeg sliter litt med å få oversikt. Heldigvis tar jeg det helt med ro. For mens jeg jobber sitter jeg og hører på regnet som plasker nedover takvinduene og vinden som suser utenfor, samtidig som Ed Sheeran synger i bakgrunnen. Da er det plutselig ikke så ille å være overarbeidet likevel 🙂

Håper dere har en like fin tirsdag som meg!

Lena

Lampen finner dere forresten her:

http://www.savaidesign.no/produkt/mobil-100-taklampe-messing/

 

 

Share

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *